17,2

Yes 51,3 stog det på vägen = BMI 17,2. Åh ska försöka att inte väga mig förrän på måndag (yeah right). Ska fortsätta så här, vilket betyder att jag kommer ha nått ett delmål på måndag! yäy.

Det går bra nu

Äntligen börjar grejer gå min väg..Igår och idag har vart fasta, jag är nöjd med mitt vatten/thé/pepsi max. Har dessutom fått hem Bio-t, ska börja äta dom imorgon. Btw så står det att de ska tas isamband med måltid, de borde väl inte göra så mkt ifall de inte händer....?


Grekland.

Det vad underbart där, FÖRUTOM ALL MAT, jävla skit. Och all alkohol ohhh  ångest. Blev inte ngn mat om dagarna, tur att det vara satans varmt så ingen hade lust att äta iaf, sen blev det lite middag så jag inte skulle dö av alkoholen. Annars så har jag blivit brun. Och Oliver var också med på resan, jag kan inte slita blicken från honom, han är så sjukt snygg. Speciellt när han var helt blöt och busig när vi bada, oooh jag dör. Usch nej nu ska jag sova  (drömma söta drömmar om Oliver hehe..) och imorgon så blir allt bättre. puss!

6 aug

Imorgon börjar min fasta, ingen mat tills det jag ser på vågen ser bra ut, så jag sätter inte ett datum. Plus att ett paket bio-t är påväg hem till mig, yäy!
None

RSS 2.0