Belöning

Belöningar och straffar är perfekt tycker jag, äter du något så blir det straff, nått delmål så får man belöna sig själv. Vissa kör med ett poängsystem. Dvs allt har ett värde av x antal poäng, gör man något dåligt så blir det minus och något bra så blir det plus. Sen får man "samla" ihop till några förbestämda värden.

Jag kör på delmåls belöningar, inte för att jag haft ngt att belöna mig för på den senaste tiden. I sommar ska min halvsyster gifta sig. Den här klänningen tycker jag skulle passa superbra på själva ceremonin, sen får jag svida om till något snyggare för mottagningen. Men iaf, innan dess SKA jag ha nått mitt mål, så då får jag den här klänningen.

image11

make a choice

Den här dagen har sugit, jag har inte ens tränat något för att försöka kompensera! Inte ens mina 300 situps per dag gör något längre för jag har vant mig för länge sen, brukar ha på vikter också annars kan man praktiskt taget säga att jag bara blir proffs på situps, inte att det hjälper något träningsmässigt om ni förstår vad jag menar. Ska dämpa ångesten med sömn och försöka tänka att "imorgon är en ny dag", förhoppningsvis dagen jag lyckas..

Den här bilden snodde jag från http://journeyintothin.blogg.se/.
Vem skulle ni helst vilja se ut som?
image10

äckliga människa

Kan jag bara sluta äta mat? Varför är jag så jävla äcklig för, seriöst har stått och tittat på mig jälv i spegeln medan jag gråtit. Undra om det går att bli äckligare än vad jag är just nu. Imorse var allt perfekt och jag vara relativt nöjd för en gång i mitt liv. Nu är allt skit igen, men det är så det ska va. Jag förtjänar inte att vara nöjd när jag ser ut som en fet kossa.
Mitt straff för att jag är äcklig, skriva ut mitt BMI för alla att se.
BMI: 17,2
image9

Känsla #2

Något annat som är en underbar känsla är när du kan dra på dig jeans som var för tajta utan att ens knäppa upp knappen. Oh en liten stund av lycka. Det har gått förvånansvärt bra de senaste dagarna. Hoppas det gått bra för er med babycakes! Blev lite för många kalorier i lördags pga alkohol men det var faktist nästan värt det =S Kände mig bra när jag var full, tänkte inte hela tiden på min vikt utan allt det var borta för en liten stund. Förutom när Oliver kom och kramade om mig och höll mig om midjan hela kvällen. Tycker det är så himla obehagligt, han kan ju fan känna all fett! USCH. Ska ut och springa nu innan mamma kommer hem och börjar laga middag. Då ska jag sitta och plugga. Perfekt sätt att skippa middagen på. Säger bara att jag äter sen. Hörs senare!

574648-8

Känslan

Du är vad du äter är på tv. seriöst HUR kan man äta sådär mycket som han käkat på en vecka. Det är sjukt för mig, helt sjukt! Hur kan man inte ta tag i sin vikt själv när man ser hur tjock man blivit, jag äcklas.
3 skivor falukorv + sallad och 1 glas mjölk är matintaget idag..

Sen så har jag kommit på en av de bästa känslorna i världen. Att duscha efter ett astufft träningspass. Måste vara bästa känslan i världen!

574648-4

Mat

5 köttbullar - 110 kcal
1 äpple - 60 kcal
 Dagens skörd (jag har humor) känns bra hittils, få se vad som händer sen..

574648-6

real girl thinspiration

Den bästa motiveringen enligt mig är när man ser "riktigt folk" som lyckats gå ner i vikt och blivit skitsnygga. Det känns så mycket bättre än när man ser kändisar då de säkert har ett helt entourage som hjälper dom!

image2

Back again

ok jag har haft en blogg tidigare, exakt samma adress också men jag fick för mig att ta bort den vilket jag ångrar nu så det blev bara logga in på kontot och starta upp den igen. Här kommer det skrivas om mitt liv, vilket en stor del består av mina ätproblem. Har gått upp en massa på senaste tiden, så nu ska jag ner igen. Som ni säkert förstår så vill jag vara anonym så jag använder samma namn som förut, Cornelia. Jag vill absolut INTE uppmuntra någon till att få en ätstörning utan jag skriver bara ner det jag själv tycker och tänker.

image1

RSS 2.0