Fuck it

Jag är tjock. Vi åker till Brasilien den 8 januari på semester och sen till NY i slutet av Januari. Jag är tjock. Bikini? Aldrig. Jag är tjock. Allt suger, jag suger. FAN. Kan väl börja vara lite öppnare här i bloggen, ska ju ändå som sagt bort, ingen kommer ändå hitta min blogg, det är inte som att jag är blondinbella haha. jag ska ner 8 kg innan brasilien. Så ni vet. Game on.


Grekland i somras, Har gått upp i vikt. Jag dör.

Kommentarer
Postat av: moi

Svar: ja nu jävlar! vi ska fan klara detta ;)

2008-12-09 @ 20:46:57
URL: http://raspberrysmile.blogg.se/
Postat av: Anna

Förstår de:/ usch! Det jobbigaste är som du säjer när man vet att man är sjuk.. Då har man helt plötsligt två "röster" plus ens egna att lyssna på - allt blir ännu mer kaos!!



Jag har mått "bra" i ett halvår nu. Tankarna försvinner aldrig.. Skillnaden på nu och då, är att jag äter och tränar på ett sunt sätt. Men jag kan komma på mig själv med att sätta upp mål och jag räknar fortfarande kalorier och sånt.. Jag kan unna mig något ibland, och under stunden må bra - men efteråt blir det ibland kaos i huvudet och allt känns konstigt..



Men jag blir ledsen när jag tänker på hur dåligt jag mått under ett antal år, och allt dumt jag gjort mot min egna kropp..



Det går inte att göra något speciellt, det får helt enkelt ta sin illa gång, och under tiden önskar jag "lycka till"!!

2008-12-09 @ 21:33:31
URL: http://tresmating.blogg.se/
Postat av: Anonym

du är fin!

KRAM

2009-11-02 @ 02:04:53
URL: http://latzia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0